03.09 2021: Відкриття виставки живопису Христини Приймак

У вересні запрошуємо на виставку живопису Христини Приймак "Акваріум. Флораріум". Відкриття з участю авторки відбудеться у п'ятницю 3-го вересня о 18:00, вхід вільний.

Христина Приймак: "Люди залежні від краси і чим більше поглинемо її, тим краще. Маємо лише навчитися помічати її маленьких посланців - квіти, рибок, тварин і птахів. Вони завжди поруч - оточують нас, ваблять, захоплюють.

Бачити красу, уявляти дивовижне і бути щасливим від малого не так складно: один – і ти пливеш кришталевим морем, всотуючи його бірюзу, два – і тобі добре та затишно в маленькому іграшковому будиночку, який слугує оздобою акваріума повного гупій, півників та блакитних неонів, три – і ти – маленька летюча рибка, що схожа на птаха, на літачка, на бабку… чотири…"

Про авторку

Христина Приймак рдом з міста Сокаль на Львівщині. Закінчила Львівську національну академію мистецтв за спеціальністю «художній текстиль». По завершенню аспірантури успішно захистила кандидатську дисертацію і здобула ступінь кандидата мистецтвознавства. Одночасно із науковою роботою займається малярством, експериментує з тематикою і технікою виконання. Сьогодні Христина Приймак - знана львівська художниця, учасниця низки пленерів, виставок і мистецьких проектів, серед яких «Сни перелітних», «Неспіймане», «Мистецький вікенд у Тартакові».