30.01 2022: Відкриття виставки акварелей "Ілюзії"

У лютому кав'ярня-галерея “Штука” запрошує на виставку акварелей Наталії Кучабської “Ілюзії”. Оглянути експозицію можна щодня з 10:00 до 19:00 до кінця місяця, вхід вільний.

Акварель — давня любов художниці. Як наслідок — свобода у експериментах і великий арсенал авторських графічних технік.

Наталія Кучабська: “Процес творення є інстинктивним і органічним. З допомогою певних композиційних засобів вираження та технологічних прийомів, поєднуючи різні матеріали і техніки, прагну передати глядачеві образи мого світосприйняття, досягти легкості та певної недомовленості, щоб залишити композиціям життєвий простір, таким чином надавши можливість глядачеві на емоційну співпрацю з твором”.

Про авторку

Наталія Кучабська народилася 1983-го року у Львові. Художник, графічний дизайнер, координатор української філії міжнародного акварельного товариства IWS у Львові, член НСХУ, член СДУ, член Mondial Art Academia (France). Викладає рисунок, графічний дизайн і мультимедії у ВСП "Львівський поліграфічний фаховий коледж УАД".

Бере участь і відзначена нагородами у міжнародних акварельних фестивалях і виставках, роботи зберігаються в приватних колекціях в Україні, США, Великобританії, Польщі, Канаді, Болгарії, Греції, Німеччині та Японії.