10.12 2016: Концерт Андреа Пінто та Альфонсо Олівера (Італія)

В суботу 10 грудня кав’ярня-галерея «Штука» запрошує на концерт італійських виконавців Андреа Пінто та Альфонсо Олівера. Початок о 19:00, вхід вільний.

Андреа Пінто, музикант з італійського міста Авелліно, вкотре завітав до Львова для того, щоб репрезентувати свої пісні та італійську альтернативну музику в стилі інді-рок. Під час концерту звучатимуть пісні з нового альбому “Sospiri e immagini” («Подих і тіні»). Його пісня “Purple Cloud” («Пурпурова хмара»), яка входить до цього альбому, активно піднімалась сходинками міжнародних хіт-парадів. Посівши 46 місце в офіційному рейтингу Топ – 50 незалежних музикантів на Radio Airplay, а згодом 16 місце в офіційному рейтингу виконавців інді-альтернативи на Meiweb indie, Андреа Пінто завоював перше місце у хіт-параді перспективних інді-музикантів в Італії. Новий синґл “Moonlight” («Місячне сяйво»), котрий зараз в активній ротації на радіо, впевнено підкорює хіт-парад Топ - 50 і на даний час посідає 33 місце у рейтингу Meiweb. «Можливість ділитися своєю музикою, емоціями та переживаннями наповнює моє серце радістю більше ніж будь-що інше!..» - говорить Андреа – «Всі ми у житті знаходимося в постійному пошуку порозуміння і співчуття, і я щасливий, що музика допомагає мені в цьому».

Альфонсо Олівер – співак, він же автор власних пісень, вже втретє завітав до Львова. Львів одразу припав йому до душі, тому що “тут люди вміють насолоджуватися музикою” – зізнається Альфонсо. Виступаючи перед львівською публікою, співак намагається передати усю любов, радість і запал, які присутні у кожному його тексті.

Альфонсо Олівер родом з Калабрії, у шість років переїхав у місто на півночі Італії Реджо Емілія, де зробив свої перші кроки у світ музики – навчався гри на гітарі, фортепіано та співу сучасних і ліричних пісень. Коли йому виповнилось 25, записав перший музичний альбом “Hotel del Rock” (“Рок готель”) зі своєю групою “Gli Oliver” (“Олівери”). Цей диск нараховує 11 треків, з яких для дев’яти текст та музика написані самим Олівером. Найбільшим досягненням з цієї першої роботи стала пісня “Romantica Melodia” (“Романтична мелодія”), котра отримала резонанс на регіональних радіостанціях. У 26 років Альфонсо вирішив зайнятися сольною кар’єрою, підписавши контракт з компанією “Green Production”, де записав два хіти: “Credici” (“Повір”) та “Immagina” (“Уяви”), завдяки яким його змогла почути по радіо вся Італія. У 28 років він репрезентував перший сольний альбом “Tutta Colpa Della Musica” (“Все через музику”), котрий нараховує 8 хітів написаних та складених за його словами, проте саме пісня “Giro Giro Mondo” ("Подорож навколо світу"), вивела альбом на італійські радіостанції і завоювала хіт-парад Indie. У 2015 вийшов новий сингл Альфонсо “L’Universo Siamo Noi” (“Ми є всесвітом”), який отримав шалений успіх, посів перше місце у рейтингу Alternative Pop та одразу ввійшов у рейтинг топ-100 найбільш популярних пісень в Італії на RadioAirplay.

У цей час в активній ротації на італійських радіостанціях є його нові синґли “Blablabla” і “30”, які неодмінно прозвучать на концерті разом із новими піснями, адже робота італійського співака, назавжди відданому своєму покликанню, не припиняється і “це все через музику”.