02.07 2023: Вернісаж виставки Валентини Іванової

У неділю 2-го липня о 18:00 запрошуємо на вернісаж виставки живопису Валентини Іванової “Дотик до краси”. Експозицію можна оглянути щодня з 10:00 до 19:30 впродовж місяця, вхід вільний.

Валентина Іванова: “Більшу частину свого життя я живу в місті. Малювати рослини — це спосіб спілкування з природою, спосіб відтворення того, чого так не вистачає. Цей живопис на певний час замінив мені відпустки, поїздки, зустрічі з друзями, прощання з близькими. Через живопис я споглядаю за тим, як пробиваються нові паростки і відквітають старі квіти, як лопухи кактусу розвертаються до сонця, як живе тримається землі, і наскільки рослини прекрасні саме в своєму природному середовищі, під світлом неба. Тому я писала їх з натури, не зірваними, в природі”.

Про авторку

Працює в сфері живопису, графіки, інсталяції. Вивчала живопис і малюнок в майстернях українських майстрів і викладачів. Отримала художню освіту в Берліні в 2022 році.

Приймає участь у колективних виставках сучасного мистецтва та виставках живопису. Як живописець регулярно їздить на українські і міжнародні пленери. Робить інсталяції та арт обʼєкт в сфері сучасного мистецтва, виставляються в Німеччині, Польщі, Великобританії, Україні. Роботи знаходяться в постійному фонді музею революції Гідності в Києві та в музеї Берлінської стіни в Берліні.