23.09 2016: "Lviv Coffee Festival": на каву з вишуканими нотками

23 ВЕРЕСНЯ, П'ЯТНИЦЯ

18:00 – «На каву з вишуканими нотками: камерна класика та класична естрада». Оперний співак Антін Прокопець виконуватиме пісні Хуліо Іглесіаса, Еммануеля, Іва Монтана та паризьке ретро.

20:00 - «На каву з вишуканими нотками: львів’янин Йозеф Гайдн». Факт візитів Йозефа Гайдна у Львів не доведений істориками. Натомість його твори і традиції віденського музикування періоду Австро-Угорщини переконливо вкоренились у нашому місті. Музику одного з найвизначніших композиторів усіх часів виконуватиме Павло Гречка – композитор та піаніст, учасник і лауреат фестивалів «Контрасти», «Віртуози», «Київмузикфест», «Міжнародний форум музики молодих».

 

24 ВЕРЕСНЯ, СУБОТА

18:00 - «На каву з вишуканими нотками: мініатюри для фортепіано». У програмі фортепіанного концерту Владислава Сташенка композиції класиків ХІХ століття – Фридерика Шопена, Олександра Скрябіна, Шарля Алькана, Клода Дебюссі, Еріка Саті, Едварда Гріга та інших.

20:00 – дебютний концерт гурту “Astory” (Львів). Анна Боршовська, вокалістка: «Створили гурт, бо було шалене бажання донести нашу творчість до ваших сердець. Чому Astory? Тому що хочемо, щоб під час виконання наших пісень і з їх допомогою творилася особиста історія кожного».


25 ВЕРЕСНЯ, НЕДІЛЯ

18:00 – «На каву з вишуканими нотками: українські жіночі романси». Слухачів чекає добірка романсів знаних українських композиторів – В. Косенка, А. Кос-Анатольського, Н. Нижанківського, С. Гулака-Артемовського та інших. Виконуватимуть Богдана і Дарина Бурнос, Каміла Гурковська, Юрій Данилов, Ольга Козлан, Анна Сіліхіна, Вікторія Снігурова.

20:00 - «На каву з вишуканими нотками: джазові стандарти». Впродовж години у виконанні піаніста Влада Сташенка звучатимуть джазові стандарти Джорджа Гершвіна, Чарлі Паркера, Пола Дезмонда, Антоніу Карлуса Жобіна, Бенні Голсона та інших.