04.01 2020: "Ікона на склі", майстер-клас Тетяни Казанцевої

4 січня о 10:00 кав’ярня-галерея «Штука» запрошує взяти участь у майстер-класі «Ікона на склі» художниці Тетяни Казанцевої. Тривалість – від чотирьох годин, вартість участі, рамки і фарб – 280 гривень. Для розрахунку точної кількості необхідних матеріалів просимо про передоплату в кав’ярні або безготівково, реквізити у реєстраційній формі — http://bit.ly/2QSZAxp.

Участь у майстер-класі дасть вам можливість опанувати технології іконопису на склі, ознайомитися з атрибутами святих і принципами їх зображення, характерними для народної ікони західноукраїнського регіону. Також у колекції зразків ікон є чудові авторські ікони Олени Кульчицької, Казимира Сіхульського, Мар'яна Ольшевського, ангели прерафаелітів та інші.

Робота виконується у форматі А4 (скло, дерев'яна рама, туш, акрилові фарби, срібна та золота фольга) та не потребує додаткового оформлення. Взяти участь у майстер-класі та виконати гарну якісну роботу може кожен, незалежно від здібності до малювання, що обумовлено технікою виготовлення, зокрема копіюванням рисунку через скло.