Найважливіше, що відбувається зараз у кав'ярні, - наша Виставка-аукціон "Храми львівських передмість" для реставрації фасаду кам'яниці на Котлярській, 8. Мріємо про вашу участь!

Але водночас не забуваємо про хороші традиції - завтра о 18:00 запрошуємо на фортепіанний концерт Миколи Лахмана. Улюблене українське, солодке і найдорожче ❤️ Заходьте!

Зустрінемо осінь з надією на краще і добрим товариством. В неділю 4-го вересня запрошуємо на фортепіанний концерт Миколи Лахмана - "Бітлз", Стінґ, Джо Кокер та хороші старі знайомі.

Початок о 18:00, резервація столиків - 097 5868195.

У неділю 4-го вересня о 14:30 запрошуємо на майстер-клас Nadijka Kozak та IdeaArt Lviv, малюємо у дуже нестандартній техніці, використовуючи текстурну пасту, яка надає роботі об'єму. Для участі потрібна реєстрація - https://bit.ly/3TumDg3, ціна - 600 гривень, з них 20% для ЗСУ.

Кожен учасник для роботи обере картину, яка найбільше сподобається. Усі необхідні матеріали входять у ціну: полотно (30*30см, 25*35см), мастихін і фарби, мольберти, пензлики, фартухи і все необхідне.

У вересні та жовтні запрошуємо на виставку-аукціон "Храми львівських передмість" для збору коштів на реставрацію фасаду кам'яниці №8 на вулиці Котлярській. Відкриття з участю авторів 1-го вересня о 18:00, вхід вільний.

Маючи за плечима добрий досвід із реставрацією брами на Котлярській, 10, спільно із товариством художників-однодумців вирішили, що збереження історичної архітектури завжди на часі. 50% від продажу робіт із виставки скеруємо на першочергові роботи для захисту фасаду від затікання, за можливості - і на наступні етапи відновлення.

Аукціон відбуватиметься на ФБ-сторінці кав'ярні і завершиться у понеділок 31-го жовтня о 9:00. Альбом поповнюється - https://bit.ly/3TvxqXa. Ставки потрібно робити у коментарях безпосередньо під лотом, крок - 200 гривень.

Серед наших авторів: Катерина Білетіна, Юрій Сичов-Глазун, Емілія Сичева, Наталя Івженко, Петро Сипняк, Ірина Фартух, Ганна Животовська, Ірина Данилів-Флінта, Діна Турук, Олена Зотова, Андрій Кузьменко, Соломія Ковтун, Дарія Зав'ялова, Мар'яна Шута, Юрій Ямаш, Антон Яцик, Тетяна Казанцева, Ганна Стасишин, Олена Каменецька-Остапчук, Наталя Павлюк, Квітослава Булавіна, Оксана Андрущенко, Олена Жеребецька, Віктор Волошенко, Оксана Волошенко, Ілля Курчук, Ярослав Стабрин, Тамара Волошенко, Орест Манюк, Орест Мацейко, Ігор Біликівський, Богдан Мисюга, Тетяна Маслова, Богдан Писаренко, Марта Луків, Марія Бобак, Галина Козак, Олеся Пілат, Ярина Онишко. 

У суботу 27-го серпня о 18:00 запрошуємо на презентацію книжки Ольги Ваккаус "Авантюра: жіночий детектив із львівською душею" з участю авторки, вхід вільний.

Спокійне, розмірене життя вчительки музики раптом різко змінюється... Жоден із нас не застрахований від невипадкових випадковостей, навіть якщо й не схильний до авантюр. Книжка сучасна і за стилем, і за змістом. Сюжет захопливий. Прочитайте — переконаєтесь. Для широкого кола поціновувачів гостросюжетного чтива.

Про авторку

Ольга Ваккаус - вчитель музичного мистецтва СЗШ №50 м. Львова, авторка чисельних методичних розробок: сценаріїв уроків у музеях, дидактичних ігор. Авторка сценаріїв вистав для шкільного Мобільного театру пісні "Левеня", актори якого протягом 2015-2019рр. здійснювали доброчинну діяльність на користь воїнів, поранених у зоні ООС (АТО), онкохворих дітей, мешканців притулків для тварин.

"Авантюра" - дебютний детективний роман, в якому поєднані притаманна цьому літературному жанру інтрига, учительський та життєвий досвід письменниці-аматорки та актуальна для кожного українця воєнна тематика.

Зі святом Незалежності, друзі!
Велике диво, що відзначаємо його сьогодні. Дякуємо за нього нашим героям і всім, хто наближає перемогу України!

24 серпня, у День Незалежності, о 18:30 запрошуємо на в'язанку українських мелодій від Мирона Остюка (акордеон) та Зеновія Сороківського (скрипка), вхід вільний.

Послухаємо багато доброго - "Ти з любові собі не жартуй", "Їхав козак містом", "Човен хитається", "Як з Бережан до Кадри", "Ніч яка місячна" та інші. Заходьте!

Малюємо, донатимо і перемагаємо! 20-го серпня о 17:00 запрошуємо на майстер-клас Nadijka Kozak та IdeaArt Lviv, де створимо картину, використовуючи техніку з поталлю. Для участі потрібна реєстрація - https://bit.ly/3QtKx9q, ціна - до 570 гривень, з них 20% для ЗСУ.

Кожен учасник для роботи обере картину, яка найбільше сподобається. Усі необхідні матеріали входять у ціну: полотно (30*30см - 550 гривень, 50*70см - 570 гривень), акрил, різні види поталі, мольберти, пензлики, фартухи і все необхідне.

Святкувати життя потрібно кожен день - із вдячністю за тут і тепер, людей поруч і з надією на краще майбутнє. А щоб свято було повнішим, додаємо у формулу затишок і добру музику.

О 18:00 у неділю запрошуємо на джазові імпровізації за фортепіано Оксани Давидюк. Будуть "Бітлз", Енніо Морріконе, Ніно Катамадзе, Джо Дассен та інші. Всього потрохи, а у підсумку - чудовий коктейль.

14-го серпня, у суботу, о 15:00 запрошуємо на майстер-клас Nadijka Kozak та IdeaArt Lviv, де наповнимося літнім настроєм і і створимо своє море. Для участі потрібна реєстрація - https://bit.ly/3QBDhrY, ціна - 500-570 гривень (залежно від розміру полотна), з них 20% для ЗСУ.

Малюємо "Хвилі" у дуже нестандартній техніці, використовуючи текстурну пасту, яка надає роботі об'єму. Кожен учасник для роботи обере картину, яка найбільше сподобається. Усі необхідні матеріали входять у ціну: полотно, акрил, мастихін, мольберти, пензлики, фартухи.